Hvem er vi?

Uffe Kurtzweil

Uffes baggrund er virksomhedsledelse, håndværk, entreprenørarbejde, design og formidling. Han har stor erfaring indenfor byggestyring og projektledelse, og i det daglige leder Uffe personale og underleverandører. Uffes dialogiske indstilling og overblik over opgaverne sikrer en høj grad af tryghed for alle involverede interessenter.

Peter Houkjær

Peter er handelsuddannet og kunsthistorisk uddannet, og i det daglige står han for administration og forretningsudvikling. Hos Kurtzweil beskæftiger Peter sig også med opgavestyring, projektledelse, markedsføring og strategi.

Anneli Kunosson

Anneli er museolog med oplevelsesdesign som speciale. Hun har lang og bred erfaring med udstillingsudvikling og udstillingsproduktion fra begge sider af Øresund og arbejder med forretningsudvikling i Sverige.

Nikolaj Heiselberg Trap

Nikolaj er scenograf og uddannet fra Statens Teaterskole i 2002. Han har igennem en lang årrække arbejdet med adskillige og varierede opgaver indenfor design, scenografi, byggestyring og håndværk. Nikolaj er tilknyttet Kurtzweil’s værksteder hvor han står for udvikling og konstruktion af alt fra funktionel, æstetisk designhåndværk til store scenografier.

Victor Panduro

Victor Panduro er industriel designer fra Danmarks Designskole. Han har en grunduddannelse fra Århus Kunstakademi og har sidenhen arbejdet med interaktionskunst og interaktivt design. Victor står for Kurtzweils grafiske arbejde og har stor erfaring med visuelle virkemidler og udvikling af grafiske koncepter.

Rasmus Straarup Thomsen

Som udlært møbelsnedker og med en professionsbachelorgrad i Produktudvikling & Teknisk Integration har Rasmus en dyb hands-on forståelse af sammenhængen mellem design, projektering, produktion og økonomi. Rasmus stod, i sin tid, i lære som møbelsnedker hos Kurtzweil og har siden fungeret som svend, underleverandør og nu som fast projektleder, produktudvikler og møbelsnedker.